Stichting Komt Voor De Bakker

In 2012 opende Gaabs de winkel in de Hooge Molenstraat. Bakbenodigdheden, taarten, cupcakes, workshops, kinderfeestjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Vanaf het begin af aan is de winkel een plek waar mensen een dagbesteding kunnen vinden of kunnen reïntegreren. En met succes! De mensen die geweest zijn, zijn weer naar school of aan het werk.

Bij Gaabs bieden we je een veelzijdige bezigheid voor je dag: bakken, klanten helpen, contacten maken, een winkel onderhouden. Maar ook creatief bezig zijn, boekhouding, computers, alles komt aan de orde. Een plek waar je je op je gemak voelt en waar aandacht is voor wat jij wilt!

Na 5 jaar aan de Terborgseweg te hebben gezeten, zijn we in maart 2020 verhuisd naar de Heezenstraat. Een lokatie met veel meer capaciteit, ook hier bieden wij dagbesteding maar ook begeleiding en reïntegratie. Ook een combinatie is mogelijk! Door onze jarenlange ervaring in de psychiatrie, weten we wat we doen. We hebben visie en beleid. We hebben een positieve invalshoek: we willen dat jij in de maatschappij staat en leert ontdekken wat je kunt. Neem ook een kijkje op onze website: http://www.stichtingkomtvoordebakker.nl

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wie zijn wij?

Gabi Hunter

Als sociotherapeut/HBOverpleegkundige heb ik jarenlange ervaring in verslavingszorg en psychiatrie. De laatste 8 jaar heb ik met jongeren gewerkt. Sinds 2012 heb ik een winkel in taartbenodigdheden waar ik de laatste jaren ook jongeren heb begeleid.

Marije Beking

Als agogisch werker heb ik jarenlange ervaring in de psychiatrie, Klinische opnames, forensische psychiatrie, inloophuizen en de laatste 10 jaar met jongeren, zowel klinisch als op de dagbehandeling.

Onze passie ligt bij jongeren tussen de 16-25 jaar. We vinden leuk een doelgroep te begeleiden met perspectief in hun leven. Het is een uitdaging om eruit te halen wat erin zit. Zonder dat je overvraagt of onderwaardeert.

Gezien worden, zijn wie je bent en persoonlijke aandacht zijn voor ons belangrijke keywords. Wat past nou bij jou, wat zijn je wensen, wat zijn je talenten? Middels de winkel bieden wij je een dagbesteding, maar ook een plek om te ontdekken waar je goed in bent, je talenten verder te ontwikkelen maar ook plezier te beleven. A piece of cake!

Een Ervaring

Ik ben in februari 2013, bij Gaabs binnengestapt met de vraag of ze personeel kon gebruiken. Ik had inmiddels een aantal jaar thuis gezeten,was in de bijstand terechtgekomen en meer dan een jaar depressief geweest. In het begin kreeg ik natuurlijk goede uitleg, met de boodschap, gaat het mis, geen probleem, maken we het gewoon opnieuw.

Geweldig toch, zo voelde ik me op mijn gemak en leerde steeds meer en meer. Dat heeft me enorm goed gedaan en mede dankzij Gaabs ging het met mij steeds beter. Ik leerde niet alleen van alles, maar kon ook altijd bij Gaabs terecht. Ik kreeg advies , tips en nog veelmeer. Er was altijd een luisterend oor en ik kon alles bespreken. 

Inmiddels ben ik doorgestroomd naar een betaalde baan van 32 uur waar ik trots op ben. Gabi geloofde erin en het is me ook nog eens gelukt , ik ben super blij!

Neem gerust contact met ons op

Wil je meer informatie over Stichting Komt Voor De Bakker, neem dan contact met ons op of bezoek onze facebookpagina.