Basistaart

Op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje, een bedrijfsfeestje of een uitje met vriendinnen? Kom naar Gaabs voor een workshop taarten maken.

Geen ervaring? Geen probleem. We leggen je stap voor stap uit hoe je de taart moet maken. Je gaat zelf een biscuit van 20 cm doormidden zagen met een taartzaag, de taart vullen met een heerlijk luchtige crème en daarna deze maskeren (afsmeren). Je leert hoe je marsepein kunt kleuren, hoe je deze moet uitrollen en natuurlijk ook om je taart hiermee te bekleden.

Klaar om de taart te versieren? Wij ook! Met behulp van plungers, siliconen mallen, uitstekers en boetseren toveren we je taart om in een kunstwerk.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en kost € 42,50 per persoon, met een minimum van 6 personen. Uiteraard is er voor iedere deelnemer koffie of thee en iets lekkers. Na afloop krijg je jouw eigen taart in een speciale doos mee naar huis.

Cupcakes maken

Cupcakes zijn leuk, handig om uit te delen en helemaal in! In deze workshop leer je hoe je van een simpele cupcake iets heel erg moois kunt maken. Leuk als vrijgezellenfeestje, als teamuitje of als verrassende activiteit tijdens een familiereünie.

We gaan ieder 6 cupcakes versieren. Je leert hoe je marsepein moet kleuren en hoe je met behulp van plungers, siliconen mallen, uitstekers en boetseren iets bijzonders van je cupcake maakt. Natuurlijk leggen we gelijk even uit hoe je die cupcakes het beste kunt bakken.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 30,00 per persoon, met een minimum van 6 personen. Wil je liever 9 cupcakes versieren in plaats van 6? Dan zijn de kosten € 39,50 per persoon. Uiteraard is er voor iedere deelnemer koffie of thee en iets lekkers. Na afloop krijg je jouw eigen cupcakes in een doosje mee naar huis.

Workshop ouder/kind

Gezellig samen met je kind bezig zijn onder begeleiding van een echte taartenmaker. Jij gaat aan de slag met een taart van 20 cm en je kind mag zich uitleven op een boltaartje van 12 cm. Maar dit wordt niet zomaar een taart, jullie twee taarten vormen samen een heuse stapeltaart. Daar kun je nog eens mee thuis komen!

Jullie gaan de taarten vullen, afsmeren en bekleden en natuurlijk versieren met marsepein met behulp van plungers, siliconen mallen en uitstekers.

Vanzelfsprekend mag je ook je kleinkind meenemen, je neefje of nichtje, je buurmeisje of je oppaskind.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en kost € 52,50, – voor jullie samen. Wil je nog een kind meenemen? Hij/zij maakt ook een boltaartje uiteraard, de meerprijs is dan 10 euro. Voor iedere deelnemer is er koffie, thee of limonade en iets lekkers. Na afloop krijg je jouw eigen taart in een speciale doos mee naar huis.

Tienerworkshop

Hartstikke leuk voor een verjaardag, maar ook als activiteit voor een jeugdgroep, scoutinggroep of schoolgaande jongeren. In deze workshop leer je hoe je een echte marsepeintaart maakt. Dus voortaan maak jij de blits met jouw zelfgemaakte taarten.

We gaan aan de slag met een taart van 15 cm. Deze zagen we door, vullen we en we smeren de taart af (maskeren). Je leert hoe je marsepein moet kleuren en hoe je een taart moet bekleden. En niet geheel onbelangrijk; je leert hoe je een taart zo kunt versieren dat iedereen onder de indruk is. Want een saaie taart kun je tenslotte ook gewoon in de winkel kopen.

Deze workshop is geschikt voor kinderen en jongeren van 10 tot 21 jaar. De workshop duurt ongeveer 2.5 tot 3 uur en kost € 27,50, – per persoon, met een minimum van 4. Er is voor iedereen iets te drinken en wat lekkers. Na afloop krijg je jouw eigen taart mee naar huis in een taartdoos.

Cupcakes maken(Kind)

Wat is er nog leuker dan een kinderfeestje met cupcakes? Een kinderfeestje met versierde cupcakes die je mee naar huis mag nemen! En omdat het feestje bij Gaabs is, hoef je niet zelf op te ruimen na afloop. Zo blijft het voor mama ook nog een beetje feest.

Vanaf 7 jaar kunnen kinderen meedoen met deze workshop. We kleuren samen de marsepein en ieder kind mag zelf 4 cupcakes versieren. Bloemen, vlinders, fantasiefiguren of toch liever een stoere cupcake; het is allemaal mogelijk.

De workshop duurt ongeveer 1.5 uur en kost € 15,00 per kind. Er is limonade en wat lekkers voor alle deelnemers en ook de begeleiders worden niet vergeten. Ieder kind krijgt de cupcakes leuk ingepakt mee naar huis. Het minimum aantal kinderen is 6.

Boltaartje maken (kids)

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7-8 jaar. We vullen het taartje en smeren de taart af (maskeren). En nadat we de marsepein gekleurd hebben en de taart bekleed is gaan we met de versiering aan de slag! Dieren, hartjes, sterren of bloemen; ieder kind mag zijn of haar eigen boltaart versieren.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 17.50,- per kind. Er is limonade en wat lekkers voor de kinderen en voor de begeleiders is er koffie of thee. Ieder kind krijgt zijn of haar eigen taart mooi ingepakt mee naar huis.

Bij de kinderfeestjes is de begeleiding van 1 ouder/verzorger nodig. Het minimum aantal kinderen is 6.

Prinsessentaartje maken (kids)

HELAAS IS DEZE WORKSHOP TIJDELIJK NIET MOGELIJK Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7-8 jaar. De taartjes zijn gebakken. we gaan ze vullen en bekleden met marsepein. Dan kan het popje erin gestoken en alles mooi versierd! Je maakt je eigen prinses naar je eigen fantasie!

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost 20.00 per kind. Elk kind neemt een taartje met popje ingepakt mee naar huis. Uiteraard is er iets drinken en lekkers voor alle kinderen en begeleiders!

Het minimum aantal kinderen is 6, we stellen hulp van een begeleider op prijs!

Bakkersfeest kinderen

Voor de allerkleinsten (jongste vanaf 5/6 jaar) hebben we nu ook een leuk feestje in de aanbieding! We gaan als echte bakkers aan de slag!

We beginnen met het maken van onze eigen outfit. Want als echte bakkers hebben we wel een speciaal schort nodig! Om daarna even uit te rusten, hebben we heerlijke baksels voor jullie en uiteraard wat drinken. Hierna doen we onze outfit aan, en gaan we aan de slag!

Iedereen krijgt 3 mini donuts en 3 koeken en mag deze versieren met chocola en allerlei leuke versiersels! Als we dan nog tijd over hebben, gaan we het doosje mooi versieren en krijgen jullie alles mee naar huis! Het feestje duurt ongeveer 1.5 uur en de kosten zijn 17.50. Het minimum aantal kinderen is 6.

Andere workshops

We hebben nog een groter aanbod workshops. Zo geven we de workshop Schnitt maken, vaak voor feestdagen. Workshop koekjes icen geven we 1 tot 2 keer per jaar of op verzoek. Workshop Dripcake kan op verzoek en zullen we ook gedurende het jaar plannen. In onze agenda staan de geplande data!

In liefdevolle herinnering

In liefdevolle herinnering, onze tante Hermien Verholen. Zij kon schilderen op taarten als geen ander! Haar geduld en creativiteit zorgden ervoor dat elke deelnemer haar eigen talent ontdekte!