Zoets

 

Taarten

 
Op speciale dagen zijn ze niet meer weg te denken. Een mooie en lekkere marsepeintaart, speciaal voor jou ontworpen! Kleurrijk, met de beste ingrediënten en origineel. Dat zijn de kernwoorden die onze taarten omschrijven. Standaard gevuld met een heerlijke luchtige crème en een laagje jam. Op vraag maken we ook taarten van fondant.

Een leuke jongenstaart, mooie bruidstaart, voor een verjaardag, als kraamtraktatie, gelegenheden te over! U kunt uw persoonlijke marsepeintaart bestellen door te mailen naar info@gaabs.nl.

Natuurlijk kunt u ook bellen naar 0314 - 33 02 17, van dinsdag t/m zondag tijdens de openingstijden van de winkel. Houd u rekening met een besteltijd van 3 weken! Op onze Facebookpagina of Instagram kunt u voorbeelden zien van onze taarten!

Cupcakes

 
Een taart teveel gedoe? Geen schotels bij de hand? Dan is een cupcake vast iets voor je. Een leuke en lekkere traktatie die je makkelijk vanuit je hand kunt eten.

Cupcakes worden versierd met een heerlijke toef crème in allerlei smaken. Daarnaast kan er een marsepein/fondant plaatje op.

Cupcakes zijn ook voor bedrijven een leuke traktatie, voor jubileum of promotie! Gepersonaliseerde cupcakes met toefje kunt u binnen 3 dagen bestellen, cupcakes hebben we altijd in onze vitrine! Als je fondant decoratie erop wil, hebben we je bestelling zeker een week van tevoren nodig.

Cakepops

 
Inmiddels al aardig ingeburgerd in Nederland, de Cake Pops (Cake Popsticle). Of eigenlijk, een cake lolly. Een mooi klein hapje op een stokje.

We maken ze in verschillende smaken en in verschillende gedaanten. Ideaal om mee te nemen, om cadeau te geven, maar ook superleuk als traktatie. Individueel verpakt zijn het natuurlijk helemaal plaatjes om te zien.

High Treat

 
Een gezellige middag met de kinderen, vrienden of familie zonder een workshop te volgen? Ook dat kan bij ons! Wees welkom voor een High Treat! Onze High Treat Zoet bestaat uit onbeperkt thee/koffie met onze zoete hapjes en kost 15.00pp. De High Treat Zoet&Hartig bestaat uit onbeperkt koffie/thee met zoete én hartige hapjes en kost 17.50pp. De High Treat Extra bestaat uit onbeperkt koffie/thee/bubble tea of fris met zoete én hartige hapjes en kost 20.00pp. Voor de kinderen hebben we een Kinder High Treat, deze bestaat onbeperkt ranja, zoete lekkernijen en snoepjes, een wafel of crèpe en kost 15.00 per kind. Ook leuk voor een kinderfeestje! De High Treat is alleen op reservering mogelijk en kan ook in verschillende thema's, als babyshower, huwelijk, verjaardag, halloween, sinterklaas etc. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Prijzen

5,00 pp

Taart plat
of print tot 14p

5.50 pp

Taart eenvoudig boetseersel of puzzelplaatje/stapeltaart

6.50 pp

Taart 3D
of andere boetseersels

8.00 pp

Bruidstaarten
(betreft een vanaf prijs)

 
Voor onze taarten kun je kiezen uit een heerlijke crème in bijv de smaak aardbei, lime, (witte) chocola, mascarpone, champagne. Vraag naar de mogelijkheden!
Cupcakes op maat gemaakt, minimaal 12 stuks
Cupcake met kleine toef, eenvoudige decoratie of logo: € 2,75per stuk
Cupcake met decoratie: Vanaf € 3,00 per stuk
Cupcake in a jar inclusief glas: € 3.50 per stuk

Minicupcakes minimaal 24 stuks
Minicupcake met toef: € 1,75
Cakepops minimaal 20 stuks
Cakepops: € 1,75
Cakepops met figuurtjes: € 3,00-
Cakepops verpakken/lintje: € 0,25

Koekjes minimaal 12 stuks
Koekjes klein: € 1,50
Koekjes middel: € 2,00
Koekjes groot: € 3,00
Koekjes assorti: € 2,50,-
Koekjes verpakken/lintje: € 0,25Wij verkopen ook lactosevrije en eivrije taarten. Informeer naar de mogelijkheden!

Liever een appeltaart, slagroomtaart, brownies? Of een ander verzoek? We horen het graag!